Vágólapra másolva!
A Birmingham City klubrekordnak számító összegért, 9,2 millió euróért leigazolta a Liverpool válogatott csatárát, Emile Heskey-t. A Standard Liege támadója, Émile Mpenza 2,5 millió euróért Hamburgba szerződött.

Az Olympique Marseille 4,5 millió euróért megszerezte a Sochaux francia válogatott középpályását, Benoit Pedrettit. A skót Rangers megszerezte a Wolverhampton Wanderers középpályását, Alex Rae-t.

A Middlesbrough brazil középpályása, Doriva egy évvel meghosszabbította szerződését. Az Olympique Marseille cseh focistája, Rudolf Skacel kölcsönben valószínűleg az Anderlechtbe kerül. Az FC Metz védője, Stéphane Borbiconi két évvel meghosszabbította szerződését.

A VfB Stuttgart második számú kapusa, Dirk Heinen 2007-ig hosszabbította meg kontraktusát. Az Everton érdeklődik a skót Rangers ausztrál csapatkapitánya, Craig Moore iránt.

A Barcelona legújabb kiszemeltje a PSV Eindhoven balhátvédje, Wilfred Bouma. A Borussia Dortmund brazil játékosa, Dedé állítólag az Internazionaléval tárgyal.

A Lyon brazil középpályása, Juninho Pernambucano iránt a Sampdoria érdeklődik, míg a Lyon a Montpellier támadóját, Habib Bamogót szemelte ki.

A Sampdoria egyébként leigazolta a Lecce rutinos védőjét, Max Tonettót. A VfL Wolfsburg szlovák középpályása, Miroslav Karhan 2007-ig kötelezte el magát a klubhoz.