Vágólapra másolva!
A labdarúgó Arany Ászok Ligában szereplő Békéscsabai Előre FC vezetősége felmentette a munkavégzés alól Supka Attila vezetőedzőt, akit a Magyar Labdarúgó Liga Világi Balázs mérkőzésvezető korábbi megsértéséért május 31-ig eltiltott.

A tabella utolsó előtti, 11. helyén álló együttes tulajdonosi köre pénteki éjszakai megbeszélésén hozta meg döntését, mivel úgy látja a kispadtól való eltiltás miatt, Supka nem tudja ellátni munkáját. A tréner szerződésének felbontásáról a két fél a napokban szándékozik tárgyalni.

A fiatal szakember a március 13-án játszott Videoton elleni idegenbeli találkozón sértette meg durván Világi játékvezetőt. A liga közvetlenül az eset után - visszaesőként - három hónapra eltiltotta, valamint 200 ezer forintra büntette Supkát. Az edzőnek azonban eddig nem kellett mérkőzést kihagynia, miután azonnal fellebbezést nyújtott be a határozat ellen, amit most elutasított a fellebbviteli bizottság. A tréner helyét már a szombati Zalaegerszeg elleni bajnoki mérkőzésen az eddigi pályaedző, Németh Zoltán veszi át.