Vágólapra másolva!
A Tottenhmnél bejelentették, hogy a szezon végeztével Gustavo Poyet, Christian Ziege és Darren Anderton is távozik a klubtól, Jamie Redknapp viszont egy évvel meghosszabbította szerződését.

A Borussia Dortmundtól nemrégiben elküldött brazil csatár, Marcio Amoroso a Celticnél szerepel próbajátékon. A BBC szerint a Birmingham City közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Chelsea dán szélsőjét, Jesper Grönkjaert. A Blackburn Rovers védője, Craig Short egy évvel meghosszabbította szerződését.

A svájci Servette Franciaországból szeretne erősíteni: kiszemeltjei között van a Strasbourg csapatkapitánya, Corentin Martins, illetve a Nantes középpályása, Stéphane Ziani. A Bayern München francia balhátvédje, Bixente Lizarazu állítólag a Boltonba tart. A Schalke 04 a következő szezonra kölcsönadja a másodosztályú Alemannia Aachennek középpályását, Sergio Pintót.

Az AS Roma brazil középpályásának, Limának az ügynöke szerint a focista a Valenciában köthet ki. A Bologna szeretné leigazolni a Juventus uruguayi csatárát, Marcelo Zalayetát, aki jelenleg a Perugiában szerepel kölcsönben. A Maccabi Tel-Aviv izraeli válogatott védője, Tal Ben-Haim az Aston Villánál szerepel próbajátékon.

A spanyol lapok szerint a Real Madrid nem Émersont, hanem Olivier Dacourt-t szeretné elcsábítani az AS Romától. A Siena megszerezte a lengyel Groclin Grodzisk válogatott csatárát, Gregorz Rasiakot. Az Arsenal veterán holland csatára, Dennis Bergkamp még egy évvel meghosszabbította szerződését.

Dárdai Pál 2007-ig elkötelezte magát a Hertha BSC-hez függetlenül attól, hogy a berliniek kiesnek vagy sem. Az AS Roma cserekapusa, Carlo Zotti 2009-ig meghosszabbította kontraktusát.