Vágólapra másolva!
Egy eredeti Bayern München-mezt kap ajándékba mindenki, aki jegyet vált a német sztárcsapat Győri ETO elleni május 18-ai labdarúgó-mérkőzésére - jelentették be csütörtökön az ETO FC és az Audi Motor Hungária Kft. közös sajtótájékoztatóján.

Lőre Péter, az Audi Hungária Motor Kft. kommunikációs vezetője elmondta: a cég és a T-Mobile ajándékaként a 21 ezer mezt a stadionba érkezéskor vehetik át a jegytulajdonosok. Megerősítette: a Bayern München legjobb csapatával érkezik Győrbe és az összes sztár pályára lép a mérkőzésen. A klub vezetői közül Franz Beckenbauer elnök, Karlheinz Rummenigge elnökhelyettes és Uli Hoeness menedzser is az együttessel érkezik.

Az Audi több meglepetést tartogat a mérkőzésre kilátogatóknak, így a szünetben Franz Beckenbauer a Bayern sztárjai által dedikált mezeket sorsol ki a nézők között, és a nyertesek személyesen a "Császártól" vehetik át a nyereményüket. Az előrejelzések szerint a találkozón részt vesz Edmund Stoiber bajor és Medgyessy Péter magyar miniszterelnök, a magyar kormány, valamint a hazai politikai elit több tagja is.

Klement Tibor, az ETO ügyvezetője elmondta: csütörtökön a stadionban megkezdődött a kritikus lelátók megerősítése, ezzel egyidejűleg újabb 7000 jegy árusítására kerül sor az ETO-stadionban, illetve a Quaestor Rt. budapesti és győri irodájában. Már elfogyott 14 ezer belépő, így telt ház várható. Az összecsapást osztrák játékvezetői hármas irányítja.