Vágólapra másolva!
Bár David Beckham népszerűsége erősen megingott az utóbbi hónapokban, még most is óriási a rajongótábora: ezért is szerveznek különleges Beckham-programokat a Londonba látogató turistáknak.

Így fiatalon már legendává - és turisztikai "termékké" - válik David Beckham. A világ minden tájáról Londonba igyekvő turisták zöme mindenre kíváncsi, ami az istenített futballcsillaggal kapcsolatos.

Ilyen például az a park is - a Waltham Forest - ahol annak idején futott., s amely ma már elsősorban a szőke, különleges frizuráit profin váltogató sztárról nevezetes. A túra neve: The Beckham Trail: His Early Life in Waltham Forest (A Beckham-ösvény: korai évei a Waltham Forestben).

De nemcsak a parkba látogatnak el a turistákkal tömött buszok, hanem abba a stadionba is, ahol mint fiatal srác dolgozott napi 10 fontért: a meccsek után éjszakánként ennyiért szedte össze az eldobált üvegeket. Természetesen azok a sportcentrumok sem maradnak ki a körútból, ahol első góljait lőtte.

A vezető utazási irodák - a múzeumok, a színházak és Lady Dianával kapcsolatos emlékhelyek után - a Beckham-túrát is felvették programjaik közé. Ha csak virtuálisan akar valaki részt venni e barangoláson, akkor elég, ha ide klikkel.