Vágólapra másolva!
A Kaiserslautern leigazolta a másodosztályú VfB Lübeck iráni származású támadóját, Ferydoon Zandit. A Liverpool állítólag érdeklődik a Manchester City fiatal középpályása, Joey Barton iránt.

Az élvonalba frissen feljutott West Bromwich Albion 750 ezer fontot ajánlott a Leicester City skót csatáráért, Paul Dickovért. A Barcelona középpályása, Gabri 2006-ig meghosszabbította szerződését. A Villarreal focistája, López Vallejo is új kontraktust írt alá, amely 2008-ig érvényes.

Az Everton védőjét, David Unsworth-öt a Bolton Wanderers környékezte meg. A Manchester United az angol lapok szerint 17 millió fontot ajánlott a Chelsea középpályásáért, Frank Lampardért. A Chelsea viszont állítólag a Bayern München angol focistáját, Owen Hargreavest szemelte ki.

Az AS Roma szívesen megszerezné a Perugia ausztrál portását, Zeljko Kalacot. Az Internazionale az AS Roma francia védőjét, Jonathan Zebinát nézte ki magának. A Juventus közel áll ahhoz, hogy leigazolja a Serie B-s Messina balhátvédjét, Alessandro Parisit. A PSV Eindhovent kapcsolatba hozták a brazil Santos csatárával, Robinhóval.

A Newcastle francia szélsője, Laurent Robert iránt az Olympique Marseille érdeklődik. A Bundesligába frissen feljutott 1. FC Nürnberg kiszemeltje az angol másodosztályban futballozó Crystal Palace finn játékosa, Aki Riihilahti. A Charlton Athletic a Paris Saint-Germain marokkói védőjét, Talal el-Karkurit figyeli. Az Espanyol saját nevelésű védője, David García három évvel meghosszabbította szerződését. A Schalke 04 lengyel védője, Tomasz Hajto az 1. FC Nürnbergben folytatja pályafutását.