Vágólapra másolva!
Az Olympique Marseille minden erejével az FC Valencia elleni május 19-i UEFA-kupa-döntőre készül, ezért a legjobbak pihennek majd a francia labdarúgó-bajnokság utolsó három fordulójában.

"Fontossági sorrendet kellett felállítanunk, s egyértelmű, hogy jelenleg a finálé a lényegesebb" - szögezte le Jose Anigo vezetőedző.

A kikötőváros csapata szerdán a Montpellier-t fogadja, s a roppant lelkes szurkolótábor iránti tiszteletből ekkor még néhányan szóhoz jutnak az első keretből. Szombaton viszont Toulouse-ban már csak a tartalékok lépnek pályára, s a tervek szerint május 23-án - négy nappal a spanyolok elleni párharcot követően - Marseille-ben a Guingamppal szemben is ez lesz a helyzet. Az OM ugyanis jelenleg 7. a pontvadászatban, így nincs már különösebb célja.

Anigo nem szeretné, ha bármelyik kulcsembere megsérülne, s kihagyná a göteborgi finálét a tét nélküli bajnokikon. A tréner számára ugyanis intő jel, hogy a legnagyobb sztár, Didier Drogba vasárnap ágyéksérülést szenvedett a BL-döntős AS Monaco ellen. "Csak reménykedni tudunk, hogy felépül a döntőre" - jegyezte meg Anigo.