Vágólapra másolva!
Az AC Milan veterán védője, Paolo Maldini 2006-ig meghosszabbította szerződését a klubnál. A Charlton Athletic dél-afrikai hátvédje, Mark Fish egy évvel hosszabbította meg kontraktusát.

A brazil világsztár, Rivaldo iránt a Celtic is érdeklődik. Az FC Nantes védőjét, Nicolas Gillet-t az RC Lens vinné.

Az Auxerre a belga gólkirály-jelöltet, az Excelsior Mouscron focistáját, Luigi Pieronit szemelte ki. Az FC Barcelona állítólag Luis Garcíát, a jelenleg a Villarrealban szereplő José Reinát és 18 millió eurót ajánlott fel a Deportivónak Luque-ért.

Az FC Sevilla szeretné hazacsábítani az egykoron a klubnál is szereplő csatárt, Diego Tristánt a Deportivótól. Az Olympique Marseille a Liverpoolnál tartaléknak számító szenegáli támadót, El Hadji Dioufot szeretné megszerezni.

A Tottenham állítólag hárommillió fontot ajánlott a Leeds tinicsatáráért, James Milnerért. A Leeds United másik támadójáért, az ausztrál Mark Vidukáért a Valencia jelentkezett be.

Az FC Basel visszautasított a német Borussia Mönchengladbach ajánlatát ausztrál középpályásáért, Scott Chipperfieldért. A Juventus bejelentkezett az FC Porto védőjéért, RicardoCarvalhóért.