Vágólapra másolva!
A Győri ETO-FC Bayern München barátságos labdarúgó-mérkőzést 21 ezren nézhetik meg a helyszínen, 11 ezer jegy már elfogyott - jelentették be a csütörtöki, győri sajtótájékoztatón. Hatalmas érdeklődés nyilvánul meg a május 18-án 18 órakor kezdődő, a 100 éves centenáriumát ünneplő Győri ETO FC és a német sztárcsapat találkozója iránt.

"A jegyeladás nagyon jó ütemben halad, három nap alatt tizenegyezret értékesítettünk. A belépőket elővételben a továbbiakban is a győri stadion pénztáraiban, valamint a Quaestor Rt. budapesti és győri irodáiban lehet megvásárolni. A mérkőzés napján a szurkolók egy-egy pólót, illetve sapkát kapnak a jegy mellé ajándékba" - nyilatkozott Klement Tibor, a Győri ETO FC ügyvezetője.

A stadion kapuit fél 4-kor nyitják ki, 16 órától különböző labdarúgó-, zenés és táncos programok szórakoztatják a közönséget. A statikai vizsgálatok után a legmodernebb technológiával megerősítik a felújítás előtt álló stadion lelátóit, így nem lesz akadálya, hogy huszonegyezren szurkolhassanak a helyszínen. A mérkőzést az m1 élőben közvetíti.

A találkozón a kezdőrúgást elvégzők egyike Bakács Zoltán lesz; a móri bankrablás után árván maradt 14 éves súri fiatalember neveltetését 18 éves koráig a Quaestor Rt. támogatja. A 90 perc végén a két csapat játékosai nem cserélnek mezt, mert a Bayern München kiemelt szponzora, az Audi AG a bajor labdarúgók trikóit jótékony célra elárverezi. A Bayern "kárpótlásul" egy garnitúra felszerelést ajándékoz az ETO-nak.

Az előzetes hírek szerint a találkozón jelen lesz Medgyessy Péter magyar és Edmund Stoiber bajor miniszterelnök is.