Vágólapra másolva!
Ronaldo nem sokat búslakodott magányosan válása után. Miután felbontotta házasságát kisfia, a négyéves Ronald édesanyjával, Milene-nel, egyik kalandba ugrott a másik után, most azonban - úgy tűnik - kikötött egy 21 éves katalán szupermodell, Mireia Canalda oldalán. Olyannyira, hogy a két fiatal - Ronaldo is még csak 27 éves - már el is jegyezte egymást.

Ronaldo és Mireia még Milánóban ismerkedett meg egy divatbemutatón, amikor a brazil az Internazionale labdarúgója volt. Akkor még csak szimpatikusak voltak egymásnak, azonban a hamu alatt izzott a parázs, és miután Ronaldo elvált Milene-től, fellángoltak a szenvedélyek.

Igaz, a nőfaló center egy darabig Lívia Lemosnak, a 19 éves brazil televíziós műsorvezetőnek csapta a szelet, sőt, az is napvilágra került, hogy tíz éven keresztül, 15 éves korától volt egy titkos szerelme a nála két évvel fiatalabb Juliana Ferraz személyében, mindez azonban nem állhatott Ronaldo és Mireia szerelmének útjába.

Olyannyira nem, hogy karácsonykor a lány meghívta Ronie-t Granollersbe, ahol bemutatta szüleinek, s ezzel immár hivatalossá vált kettejük kapcsolata. Ezt követően együtt töltötték a párizsi karnevált, s most már sülve-főve együtt vannak - már persze amikor Ronaldo nem ontja a gólokat a Real Madridban. Sokan a csatár szédületes góllövő formáját is Mireiának tulajdonítják - a labdarúgó kiegyensúlyozottsága állhat a kirobbanó teljesítmény hátterében.

Ch. Gáll András