Vágólapra másolva!
A Wolverhamtpon Wanderers a szezon végéig kölcsönadta középpályását, Kevin Coopert a másodosztályú Norwichnak. A francia lapok szerint az Olympique Marseille a nyáron alaposan meg akarja erősíteni keretét: a kiszemeltek között ott van az Auxerre védője, Phillipe Mexes, az Internazionale középpályása, Sabri Lamouchi, illetve az argentin River Plate játékmestere, Marcelo Gallardo is.

A Kaiserslautern felbontotta brazil középpályása, Lincoln szerződését. Az 1860 München várhatóan hasonlóan jár el osztrák focistájával, Marcus Pürkkel a szezon végén.

A Bayern München francia jobbhátvédjét, Willy Sagnolt saját bevallása szerint az Arsenal kereste meg. A Chievo Verona argentin szélsőjét, Santanát a Sampdoria szemelte ki. A Birmingham City állítólag bejelentkezett a PSV Eindhoven szerb csatáráért, Mateja Kezmanért.

A Werder Bremen érdeklődik a másodosztályú Wacker Burghausen marokkói focistája, Juszef Mohtari iránt. A Deportivónál cáfolták, hogy a Middlesbrough ajánlatott tett volna a galíciaiak csatáráért, Diego Tristánért.

A Manchester United legújabb kiszemeltje a védelem megerősítésére a Deportivo portugál középhátvédje, Jorge Andrade.