Vágólapra másolva!
Az Osasuna csapatkapitánya, César Cruchaga 2007-ig meghosszabbította szerződését a klubbal. A Tottenham új kontraktist ajánlott fiatal, saját nevelésű focistájának, Johhnie Jacksonnak. A Bayern München paraguayi csatára, Roque Santa Cruz iránt az AC Milan érdeklődik.

A Birmingham City a Middlesbrough védőjét, Danny Millst szemelte ki, aki jelenleg a Leeds Unitedben szerepel kölcsönben. A Lazio jobbhátvédjét, Massimo Oddót a Liverpool és az Arsenal is szívesen megszerezné.

A Bochum szeretné hazacsábítani a skót Rangersben szeretné német középpályást, Cristian Nerlingert. A német lapok szerint az 1. FC Köln kiesése esetén a kölniek ukrán csatár, Andrij Voronyin a Schalkéba igazol.

A VfL Wolfsburg 2005-ig meghosszabbította szlovák focistája, Miroslav Karhan szerződését. A skót Rangers FC felbontotta norvég támadója, Egil Östenstad szerződését, aki minden bizonnyal a Viking Stavangerbe igazol.

A Parma szélsőjét, Marco Marchionnit a Sampdoria és az Internazionale is kiszemelte. Az Intert az Udinese csatára, Dino Fava Passaro is érdekli.