Vágólapra másolva!
Franz Beckenbauer, a Bayern München elnöke kemény hangú bírálatot fogalmazott meg a klub labdarúgóival szemben. A Császár úgy véli, a csapat már lemondhat a bajnoki címről.

"Mindegyik játékosunk messze alulmúlja saját képességeit, 10-20 százalékot hoznak ki magukból" - mérgelődött a futballistaként és szövetségi kapitányként is világbajnok szakember. "A Real Madrid ellen ki lehet esni a Bajnokok Ligájából, de a Werder Bremennel szembeni 9 pont hátrány elfogadhatatlan."

Az elnök még a hét elején kritizálta a csapatkapitányt, Michael Ballackot is: "Mintha hosszútávot futna, ritmusváltás nélkül játszik."

Beckenbauer a hazai pontvadászatról is lemondóan nyilatkozott és hozzátette, most már a második hely megszerzése az elsődleges cél, ami a Bajnokok Ligájában való indulást jelenti. "A Brémát már nem lehet utolérni. Elúszott a hajó" - jelentette ki.

A Bayernt a Real 2-1-es összesítéssel búcsúztatta a BL-nyolcaddöntőjében. A Bundesligában Lisztes Krisztián együttese a 24. forduló után 58 ponttal vezet a 49 pontos müncheniek előtt.