Vágólapra másolva!
Uli Hoeness, a Bayern München menedzsere hosszú távon a labdarúgócsapat munkáját jelenleg irányító Ottmar Hitzfeld helyett inkább a stuttgarti Felix Magathban gondolkodik.

"Először el kell döntenünk, hogy meghosszabbítjuk-e Hitzfeld jövő júniusban lejáró szerződését. Az én alapelvem az, hogy minden kontraktust ki kell tölteni, de ha például csak ötödikek leszünk a Bundesligában, akkor ez megdőlhet. A szintén jövőre 'felszabaduló' Felix Magath mindenképpen jó alternatívának tűnik" - jelentette ki Hoeness.

Szabics Imre trénere azután került a bajorok érdeklődésének középpontjába, hogy Franz Beckenbauer klubelnök február végén egy tévéinterjúban közölte: Magath tudja, hogy hol érdemes folytatnia, és Stuttgart biztosan nem a végállomás a számára.

Ottmar Hitzfeld egyébként szerdán megerősítette, hogy a Chelsea megkereste, azaz ha Magath Münchenbe költözik, meglehet, Hitzfeld Londonba veszi az irányt.

A müncheniekhez kapcsolódó hír, hogy visszatérésre készül a depresszióval kezelt válogatott csillag, Sebastian Deisler. A rendkívül sérülékeny középpályás várhatóan 3-4 hét múlva kap helyet ismét a csapatban.