Vágólapra másolva!
A Szpartak Moszkva leigazolta a román Rapid Bucuresti középhátvédjét, Florin Soavát. A Birmingham City felbontotta francia csatára, Christophe Dugarry szerződését, a focista családi okok miatt hazatért Franciaországba.

A Chelsea olasz kapusát, Carlo Cudicinit az AC Milan és az Internazionale is szeretné hazacsábítani. Az Olympique Marseille állítólag a Sochaux két focistáját, Benoit Pedrettit és Pierre-Alain Fraut szemelte ki.

Az Athletic Bilbao az Osasuna védőjét, Josetxót szeretné leigazolni. A Borussia Mönchengladbahc csatárát, Arie van Lentet az Eintracht Frankfurt csábítja. A Borussia Dortmund a nyáron minden bizonnyal igényt tart a Kölnnek kölcsönadott középpályásra, Florian Kringére.

A Hansa Rostock holland védőjét, Delano Hillt a Feyenoord szemelte ki. Az Arsenal megfigyelői a Benfica középpályására, Tiagóra voltak kíváncsiak. A skót Rangers fő kiszemeltje a Millwall ausztrál focistája, Tim Cahill. Az Internazionale felvette a kapcsolatot a Bresciával a brazil Matuzalem leigazolása érdekében.

A Birmingham City védője, Jeff Kenna a másodosztályú Derby Countyba szerződött. Az Auxerre védőjét, Jean-Joel Perrier-Doumbét a Birmingham City és a Bolton Wanderers is figyeli. A Wolfsburg a svájci Grasshopper-Club két fiatal focistáját, a 18 éves Reto Zieglert, valamint a húszesztendős Stephan Liechtensteinert szemelte ki.