Vágólapra másolva!
Az Angol Labdarúgó Szövetség elkészítette az FA-kupa elődöntőinek sorsolását, s e szerint az "előre hozott finálén" a Premiershipben listavezető Arsenal ellenfele április 3-án vagy 4-én a Manchester United lesz. A két csapat előtte a bajnokságban is találkozik, március 28-án Londonban.

Az Arsenal azt szeretné, ha az Angol Labdarúgó Szövetség a Villa Parkból a május 22-ei finálénak otthont adó cardiffi Millennium-stadionba helyezné át a Manchester United elleni FA-kupa elődöntőjét. A fővárosiak szerint a birminghami gyepszőnyeg nem lenne megfelelő minőségű április 4-én, mert egy nappal korábban ugyanott kerül sor az Aston Villa-Manchester City bajnokira. A londoniak kérésükben nem hivatkoznak a szurkolók várható létszámára, pedig valószínű, hogy a 43 ezer férőhelyes birminghami létesítmény kicsi lenne, minden bizonnyal a 74 ezres cardiffi arénában is telt ház figyelné a szuperrangadót.

Tavaly szintén találkozott a két együttes az FA-kupában, az Arsenal az ötödik fordulóban idegenben 2-0-ra győzött.

Az idei kiírás másik elődöntőjében a Sunderland (II. osztályú) ellenfele a Millwall (II) vagy a Tranmere (III.) lesz az MU stadionjában. Utóbbi két csapat megismételt párharcát március 17-én rendezik.