Vágólapra másolva!
A Rapid Wien meghosszabbította csapatkapitánya, Stefan Hoffman szerződését 2006-ig. Immár a sokadik cseh futballista igazolt Oroszországba Ales Urbanek személyében, aki a Szpartak Moszkvához írt alá.

A Deportivo érdeklődik a Barcelona szélsője, Luis García iránt. A Wolfsburg argentin középpályása, Juan Carlos Menseguez 2007-ig meghosszabbította szerződését a Farkasoknál.

Az Olympiqu Marseille belga középhátvédjét, Daniel van Buytent, aki jelenleg kölcsönben a Manchester Cityben focizik, a Chelsea szemelte ki. A Deportivo brazil játékosa, Djalminha cáfolta, hogy tárgyalásban állna a Corinthiansszal. A Chelsea fiatal középpályását, Joe Cole-t a Valencia és az Atlético Madrid is figyeli.

A másodosztályú Salernitana ifjú támadóját, Giorgio di Vicinót a Juventus tartja figyelemmel. A Lazio kapusának, Angelo Peruzzinak az ügynöke kijelentette: védence hajlandó meghosszabbítani nyáron lejáró szerződését.

A lett válogatott középpályása, Valentins Lobanovs a Skonto Rigából az ukrán Metalurg Zaporizzsjába igazolt. A Valladolid a szezon végéig kölcsönvette a francia RC Lens elefántcsontparti csatárát, Dagui Bakarit.