Vágólapra másolva!
Kenesei Krisztián és Kovács Zoltán után újabb két labdarúgó mutatkozhat be a kínai labdarúgó-bajnokságban, az ázsiaiak ugyanis az ETO FC játékosait, Igor Nicsenkót és Nyilas Eleket is várják.

A Kisalföld információja szerint a Győri ETO FC két játékosa, Igor Nicsenko és Nyilas Elek Kínában folytathatja pályafutását. A labdarúgók már a szerződéstervezetet is kezükbe foghatták, s mivel mindketten elfogadhatónak tartották azt, a hét második felében ki is utazhatnak új egyesületükhöz.

"Úgy gondoljuk, Nicsenko és Nyilas is pályafutása végéhez közeledik, s anyagilag mindenképpen jó lehetőség számukra ez az ajánlat. Ami bennünket illet, igazán nem jön jól, hogy két játékos távozik közvetlenül a rajt előtt, hiszen a taktikai repertoár ezzel csökken, de mindkét labdarúgónak van alternatívája" - mondta a lapnak Klement Tibor, az ETO ügyvezetője.

A csapathoz kapcsolódó hír, hogy korábban megsérült Geri Tamás kivételével mindenki a szakvezetés rendelkezésére áll. Geri Achilles-ín-sérülése nem javult, így dr. Milanovich Gábor csapatorvos úgy döntött, begipszeli a játékos lábát, ezáltal is kímélve az izületek mozgását. A középpályás lábán előreláthatólag négy hétig lesz a rögzítőkötés.