Vágólapra másolva!
Igazán pikánsnak ígérkezik a vasárnapi Sopron-Ferencváros bajnoki mérkőzés, hiszen Pintér Attila, a Fradi vezetőedzője éppen a hűség városából érkezett az Üllői úti kispadra. A zöld-fehérek trénere nem az ellenféllel, hanem csak a saját csapatával foglalkozik, és Sopronban győzelmet vár Tököliéktől.

"Aki ismer engem, tudja jól, kizárólag a saját csapatommal foglalkozom, így aztán nem különösebben érdekelt, hogy Sopronban kezdünk-e, avagy itthon a ZTE ellen, hiszen nem ez a legfontosabb, hanem az, hogy jó teljesítményt nyújtva nyerjünk. Szép időszakot töltöttem Sopronban, és sokat köszönhetek a klubnak - különösen Antók Zoltánnak -, ám nekem egyszerűen nem szabad érzelmi kérdést csinálnom abból, miszerint volt csapatom pályáján kezdjük a tavaszi idényt" - mondta Pintér Attila a vasárnap 11.30-kor rendezendő bajnoki debütálásáról.

"Elvárom a játékosaimtól is, hogy semmi mással, kizárólag a játékkal törődjenek. Csak ismételni tudom az alapelvemet, úgy kell futballoznunk, hogy emelt fővel jöhessünk le a pályáról, ebben az esetben ugyanis talán még a győzelem elmaradását is el lehet viselni. Persze győzni megyünk Sopronba, hiszen a Fradinak minden mérkőzésen csakis a győzelem lehet a célja. Csapatomtól precíz és fegyelmezett játékot várok, elvégre a televíziós közvetítés által a fél ország képet kaphat arról, milyen formába lendültünk a felkészülés során. Úgy érzem, alakul a csapatunk, s remélem, mindez a soproni eredményben is megmutatkozik majd" - tette hozzá végül a ferencvárosi szakember.

Bánki József