Vágólapra másolva!
Egyes olasz lapok szerint a Milan érdeklődik a Siena norvég csatára, Tore-Andre Flo iránt. Az Arsenal svéd középpályását, Fredrik Ljungberget a Real Madrid mellett az Internazionale is vinné. A Real Sociedad a szezon végén elengedi középpályását, Javier de Pedrót, akinek lejár a szerződése. Az Anderlecht állítólag a veterán világsztárt, Roberto Baggiót akarja megszerezni a következő idényre.

A szerb Zseleznik Beograd focistája, Slobodan Markovic, aki már a válogatottban is szerepelt, az ukrán Metalurh Doneckbe igazolt. A PSV Eindhoven tárgyal a brazil Santosszal a középhátvéd Alex leigazolásáról.

A Tottenham Hotspur válogatott védője, Ledley King meghosszabbította szerződését. A Leeds United kölcsönadta középpályását, Nick Barmbyt a másodosztályú Nottingham Forestnek. A Portsmouth veterán támadóját, Teddy Sheringhamet az amerikai New York/New Jersey MetroStars csábítja.

A Southampton ecuadori támadója, Agustín Delgado minden bizonnyal visszatér hazájába az Aucas együtteséhez. Az Atlético Madridot a Boca Juniors brazil csatárával, Iarley-vel hozták kapcsolatba. A Valladolid a belga Excelsior Mouscron támadóját, Luigi Pieronit szemelte ki.

A Wolfsburg a harmadosztályú St. Pauli fiatal kameruni focistáját, Bertrand Binganát akarja megszerezni. Az Internazionale francia középpályása, Sabri Lamouchi elismerte, hogy a távozás gondolata foglalkoztatja. Az Alanyija Vlagyikavkaz megszerezte a CSZKA Moszkva védőjét, Igor Janovszkijt, az orosz fővárosiak pedig az argentin River Plate korosztályos válogatott középpályását, Osmar Ferreirát igazolták le.