Vágólapra másolva!
A volt szerb válogatott védő, Zoran Mirkovic hazatért a Partizan Beograd csapatához. A skót Rangers német kapusa, Stefan Klos 2007-ig meghosszabbította szerződését. Az FC Barcelona felbontotta csatára, Dani szerződését. A Chelsea 11 millió eurót fizetett a Charlton Athleticnek a fiatal középpályásért, Scott Parkerért.

A Newcastle bejelentkezett a Tottenham jobbhátvédjéért, Stephen Carrért. A PSG megszerezte a másodosztályú Gueugnon szenegáli védőjét, Habibou Traorét. A Montpellier fiatal támadóját, Habib Bamogót a Middlesbrough szemelte ki.

A Portsmouth francia védőjét, Sebastian Schemmelt a Bastia szeretné hazacsábítani. A Kaiserslautern középpályása, Markus Anfang a másodosztályú Energie Cottbushoz szerződött. A Southampton felvette a kapcsolatot a Guingamppal Jerome Leroy leigazolása érdekében.

A Brescia csatárát, Andrea Caracciolót a Tottenham szemelte ki. A Leicester City kölcsönvette a Kaiserslautern középpályását, Steffen Freundot. A Portsmouth újabb csatárt igazolt Ivica Mornar személyében, aki a belga Anderlechttől érkezett. A Juventus fiatal uruguayi csatára, Rubén Olivera kölcsönbe az Atlético Madridhoz került.

A Sampdoria kölcsönvette a másodosztályú Napoli fiatal csatárát, Antonio Floro Florest, míg az Ancona elcserélte védőjét, Roberto Maltagliatit a Cagliari csatárára, Cristian Bucchira. A VfL Wolfsburg horvát csatára, Tomislav Maric a szezon végéig a Borussia Mönchengladbachnál játszik kölcsönben.