Vágólapra másolva!
A Sampdoria eladta csatárát, Massimo Marazzinát a Modena együttesének. A Wolverhampton Wanderers megszerezte a Newcastle United támadóját, Carl Cortot. A Southampton középpályását, Chris Mardsent a koreai Busan Icons csábítja.

Az UC Le Mans támadóját, Daniel Cousint több angol klub, köztük a Charlton Athletic is kiszemelte. Az CD Mallorca uruguayi középpályása, Martín Ligüera kikerült az első csapat keretéből. A Leeds United fiatal csatáráért, James Milnerért a Manchester United és a Tottenham verseng.

A Real Madrid állítólag az AC Milan középpályását, Massimo Ambrosinit szemelte ki, és cserébe Santiago Solarit adná oda az olaszoknak. A Celtic az Internazionale török focistáját, Okan Burukot szeretné leigazolni.

A Girondins Bordeaux fiatal védőjét, Matthieu Bedát a Wolverhampton szemelte ki. A Tottenham szlovén középpályása, Milenko Acimovic a Lille-be tart. Az Aston Villa marokkói középpályását, Musztafa Hadzsit a Racing Santander szerezheti meg.

A spanyol másodosztályban szereplő Deportivo Alavés uruguayi csatárát, Iván Alonsót a Brescia és a Portsmouth is kiszemelte. Az 1. FC Köln felbontotta védője, Markus Happe szerződését. A Siena állítólag az angol másodosztályú Sunderland svéd védőjét, Joakim Björklundot akarja leigazolni.

Az AJ Auxerre megszerezte a Sparta Praha cseh válogatott középhátvédjét, René Bolfot, aki a következő szezontól lesz a franciáké. A Dinamo Moszkva egyéves szerződést kötött az egykori orosz válogatott szélsővel, Andrej Kancselszkisszel.