Vágólapra másolva!
A Debrecen leendő kupaellenfele, az FC Bruges leigazolta a horvát csatárt, Bosko Balabant, akinek fél éve nem volt klubja. A Sparta Praha elengedte veterán középpályását, Jiri Nemecet a Viktoria Zizkovhoz.

A Borussia Dortmund kölcsönadta argentin védőjét, Juan Ramón Fernándezt a River Plate-nek. A Celta Vigo legújabb kiszemeltje a skót Rangers portugál szélsője, Nuno Capucho. Az Espanyol még mindig csatárt keres, most éppen a Fulham argentinját, Facundo Savát akarja leigazolni.

A Kaiserslautern kitette az első csapat keretéből Thomas Hengent, Steffen Freundot és Markus Anfangot. Az Arsenal húszmillió fontos ajánlatot tett az FC Sevillának a spanyol válogatott José Reyesért.

Az argentin Ezequiel González, aki legutóbb a Rosario Centralban szerepelt, valószínűleg a Panathinaikoszhoz igazol. A Paris Saint-Germain bejelentkezett a másodosztályú Saint-Etienne középpályásáért, Julien Sabléért.

A Brescia kölcsönadta argentin kapusát, Sebastian Saját a spanyol másodosztályban szereplő Rayo Vallecanónak. A Lecce fiatal bolgár támadóját, Valerij Bozsinovot az Internazionale és a Lazio is figyeli. A Reggina leigazolta a másodosztályú Fiorentina védőjét, Gianluca Comottót.