Vágólapra másolva!
A koreai válogatott támadó, An Dzsung Hvan a Shimizu S-Pulse-tól a Yokohama F. Marinoshoz igazolt, míg klubtársa, a brazil származású, ám japán válogatott Alex az Urawa Red Diamondshoz írt alá. A Portsmouth a Newcastle csatárát, Carl Cortot szeretné megkapni kölcsönbe.

A Schalke 04 jobbhátvédet keres, fő kiszemeltje a Panathinaikosz focistája, Szeitaridisz. Az Eintracht Frankfurt a VfB Stuttgart portugál védőjével, Ruí Márquessel tárgyal.

Az Espanyol holland szélsőjét, Kevin Bobsont a Middlesbrough és a Blackburn is csábítja. A Galatasaray szeretné hazahívni a holland Roda Kerkradéban futballozó török védőt, Fatih Sonkayát.

Az AS Roma a hírek szerint bejelentkezett a Lecce uruguayi csatáráért, Javier Chevantónért. A Liverpool német középpályását, Dietmar Hamannt a Stuttgart és a Schalke is szeretné hazacsábítani Németországba.

Az FC Nantes védőjét, Nicolas Gillet-t az Everton és az Aston Villa figyeli. A Fenerbahce az FC Basel török származású játékmesterét, Hakan Yakint szemelte ki. A Hannover szeretné megszerezni a Wolfsburg horvát csatárát, Tomislav Maricot.

A Schalke 04 holland védőjét, Marco van Hoogdalemet a Waalwijk és a Roda is csábítja. Az 1860 München szerződtette a veterán német középpályást, Gerd Poschnert, aki legutóbb a spanyol másodosztályú Plodeportivo Ejidóban szerepelt.

A Murcia újabb ecuadori csatárt igazolt az Emelec támadója, Carlos Juárez személyében. A Chievo szerződtette a brazil Vinicio Cervo de Luca Césart a Fluminensétől.