Vágólapra másolva!
A Laziótól minap elküldött Sérgio Conceicao az FC Portóban kötött ki. A Real Sociedad meghosszabbította fiatal középpályása, Mikel Alonso szerződését, majd azonnal kölcsön is adta a másodosztályú Numanciának.

A Fulham végleg megszerezte az Arsenal német jobbhátvédjét, Moritz Volzot, aki eddig kölcsönben szerepelt a klubnál, és leigazolta a West Ham United védőjét, Ian Pearce-t, akiért cserébe a walesi Andy Melville ment a Kalapácsosokhoz.

A Manchester United középpályása, Nicky Butt a hírek szerint a Newcastle felé tart. A Hannover ismét kölcsönvenné a spanyol Jaimét a Deportivótól, aki az előző szezonban már szerepelt a németeknél.

A Chelsea érdeklődik a Borussia Dortmund cseh középpályása, Tomás Rosicky iránt. A Hamburg továbbra sem tett le arról, hogy megszerzi a Freiburg bosnyák középpályását, Zlatan Bajramovicot.

A Mallorca leigazolta a másodosztályú Tenerife szélsőjét, Edú Moyát. A Lazio francia középpályását, Ousmane Dabót a Manchester City akarja megszerezni. A Parma leigazolta a Lecce utánpótlás-válogatott kapusát, Marco Ameliát, akiért cserébe Vincenzo Sicignanót és Jorge Bolanót adta oda.

A VfB Stuttgart horvát középpályása, Zvonimir Soldo 2005-ig meghosszabbította szerződését. A Southampton francia focistája, Fabrice Fernandes 2006-ig írt alá a Szentekhez.

A Bochum izlandi középpályása, Bjarni Gudjonsson az angol másodosztályú Coventry Cityhez szerződött a szezon végéig. Az Aston Villa a kolumbiai Atlético Nacional középpályását, Freddy Grisalest szemelte ki.

A Chelsea állítólag a Barca sztárját Ronaldinhót csábítja, akinek a helyére a Santos focistája, Robinho érkezhet a katalánokhoz. A Derby County leigazolta a Werder Bremen támadóját, Marco Reichet. A Racing Santander szerződtette az argentin Lanús középpályását, Cristian Álvarezt.