Vágólapra másolva!
A Leicester átadólistára tette védőjét, Steve Howey-t. A Fulham állítólag bejelentkezett a Middlesbrough két focistájáért, Stewart Downingért és Stuart Parnabyért. A Marseille kölcsönadta brazil csatárát, Fernandaót a Toulouse FC-nek.

A Borussia Dortmund argentin középpályása, Juan Román Fernández visszatérhet hazájába, a River Plate-be. A Hannover érdeklődik a Stuttgart görög támadója, Joannisz Amanatidisz iránt.

A Hamburger SV iráni szélsője, Mehdi Mahdavikia 2007-ig meghosszabbította szerződését a klubnál. A Liverpool állítólag szívesen megválna két szenegáli játékosától, El Hadji Diouftól és Salif Diaótól.

A Charlton Athletic az angol lapok szerint elfogadta a Chelsea tízmillió fontos ajánlatát középpályásáért, Scott Parkerért. A Portsmouth az Anderlecht horvát csatárát, Ivica Mornart szemelte ki.

Az Aston Villa ír középpályása, Mark Kinsella a szezon végéig a másodosztályú West Bromwich Albionhoz igazolt. A Bolton Wanderers védője, Anthony Barness kölcsönbe a West Ham Unitedhez szerződött.

Az Atlético Madrid a hírek szerint a Real Sociedad holland kapusa, Sander Westerveld iránt érdeklődik. A Paris Saint-Germain a másodosztályú Gueugnon védőjét, Habibou Traorét figyeli.