Vágólapra másolva!
A Birmingham állítólag ötmillió fontot ajánlott a Manchester City védőjéért, Richard Dunne-ért. A Liverpool a Sahtar Doneck horvát portását, Stipe Pletikosát szemelte ki. A Celta Vigo szeretné leigazolni a Chievo chilei csatárát, Maurucio Pinillát, aki hivatalosan az Internazionale futballistája.

Az Espanyol a Juventus uruguayi támadóját, Marcelo Zalayetát akarja megszerezni, de a Valencia csatárát, Juan Sánchezt is kiszemelte magának. A Sampdoria bejelentkezett a Zaragoza argentin védőjéért, Gabriel Militóért.

Az Ancona az AS Roma védője, Gianluigi Sartort szeretné kölcsönvenni. A román csatár, Adrian Ilie a szezon végéig a török Besiktashoz igazolt. A Sochaux védőjét, Omar Dafót a Fulham szemelte ki.

A svéd utánpótlás-válogatott védője, Benjamin Kibede próbajátékon szerepel a Bolton Wanderersnél, a Manchester City pedig az izlandi kapust, Gudni Arasont teszteli.

A Werder Bremen focistája, Marco Reich az angol másodosztályban szereplő Derby Countynál próbálkozik. A német másodosztályban szereplő 1. FC Nürnberg megszerezte a Borussia Mönchengladbach csatárát, Lawrence Aidoo-t, illetve a Wolfsburg középpályását, Sven Müllert.