Vágólapra másolva!
A Schalke 04 lengyel védője, Tomasz Hajto iránt az Everton érdeklődik. A Middlesbrough olasz csatára, Massimo Maccarone szeretne hazatérni Itáliába. Az Olympique Marseille a hírek szerint szívesen elcserélné orosz támadóját, Dmitrij Szicsovot a Lens csatárával, Daniel Moreirával.

A Celta Vigo az Arsenal nigériai csatárát, Nwankwo Kanut szeretné megszerezni. Az Eintracht Frankfurt bejelentkezett a Werder Bremen védőjéért, Manuel Friedrichért, a szintén brémai Ivica Banovicot pedig a Panathinaikosz vinné.

Az egykoron a Dortmundban szerepelt középpályás, Gerd Poschner az 1860 Münchennél szerepel próbajátékon. A Hannover leigazolta a Polonia Warszawa középpályását, Marcin Kust, aki azonban egyelőre csak amatőrszerződést kapott, és a klub érdeklődik az amerikai csatár, Clint Mathis iránt is.

A Barcelona felajánlotta tartaléksorban lévő csatárát, Danit a skót Rangersnek. A Bochum az argentin védőt, a Boca Juniorsban szereplő José Maria Calvót szemelte ki.

Az Auxerre a cseh Banik Ostravával tárgyal a védő René Bolf leigazolásáról. A Metz csatárát, Jonathan Jagert a Sochaux vinné.

A Maccabi Haifa paraguayi ifiválogatott csatára, Dante López kölcsönbe a spanyol másodosztályú Córdobába került.