Vágólapra másolva!
Az Arsenal görög védője, Eftetosz Tavlaridisz a szezon végéig kölcsönbe a francia Lille OSC-hez került. A Blackburn Rovers bejelentkezett az Aston Villa finn kapusáért, Peter Enckelmannért, illetve a Leicester török középpályásáért, Muzzy Izzetért. A Leicester eközben közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Newcastle görög védőjét, Nikosz Dabizaszt.

A brazil focistát, Rivaldót ezúttal a szaúdi Al-Ittihaddal hozták kapcsolatba. Az Olympique Marseille a mindössze 18 esztendős brazil védőt, Lezhinhót szemelte ki, aki a Flamengóban futballozik. A Murcia a Valencia támadójával, Juan Sánchezzel tárgyal.

Az Espanyol a Girondons Bordeaux brazil csatárát, Deividet szeretné kölcsönvenni. A Hamburg középpályása, Michael Maltritz a szezon végén valószínűleg távozik a klubtól, mivel nem tudott megegyezni a vezetőséggel nyáron lejáró szerződése meghosszabbításáról.

A Blackburn olasz csatára, Corrado Grabbi az Anconához szerződött. A PAOK Szaloniki leigazolta a ciprusi utánpótlás-válogatott támadót, Alekszisz Garpoziszt. A Manchester City a hírek szerint ingyen elengedi izraeli középpályását, Eyal Berkovicot a Portsmouth-ba.

Az Albacete felbontotta az argentin csatár, Gabriel Amato szerződését. Az SK Beveren megegyezett az ukrán Sahtar Donyeckkel az elefántcsontparti középpályás, Yaya Touré vételáráról, amely 2,1 millió euró lehet. A Tottenham állítólag érdeklődik az Olympiakosz szerb támadója, Predrag Djordjevic iránt. A Kaiserslautern belga védője, Stijn Vreven próbajátékra érkezett a West Ham Unitedhez.