Vágólapra másolva!
A Fulham kölcsönvette a skót Celtic holland szélsőjét, Bobby Pettát a szezon végéig. A Parma francia kapusát, Sébastien Freyt a Chelsea és az Arsenal is vinné. Az Ajax ausztrál középpályását, Jason Culinát az izraeli Maccabi Haifa szeretné leigazolni.

A Real Betis az AS Roma csatára, Marco Delvecchio iránt érdeklődik. A Murcia megszerezte a Barcelona argentin kapusát, Roberto Bonanót.

A Juventus holland középpályását, Edgar Davidsot a Fulham is csábítja. A Sevilla brazil jobbhátvédjét, Daniel Alvest a Juventus környékezte meg. A Nice a jelenleg csapat nélkül álló veterán olasz csatár, Marco Simone iránt érdeklődik.

A Newcastle állítólag ötmillió fontot ajánlott fel a Standard Liege belga válogatott csatáráért, Émile Mpenzáért. A Southampton közel áll a megállapodáshoz a svéd Sundsvallal a norvég védő, Öyvind Stenning leigazolása ügyében.

A veterán belga kapus, Filip de Wilde a Sturm Grazból az SC Lokerenbe szerződött. Az Anderlecht horvát csatárát, Ivica Mornart a Lens és a Lille is vinné. Az Empoli kölcsönvette a másodosztályú Palermo játékosát, Igli Vannucchit.