Vágólapra másolva!
 

A Girondins Bordeaux kölcsönadta argentin védőjét, Mauricio Pochettinót az Espanyolnak. A Valencia középpályása, David Albelda 2010-ig meghosszabbította szerződését a klubbal.

A Bolton Wanderers az Atlético Madrid támadója, Javi Moreno iránt érdeklődik. A Wolverhampton Wanderers a szezon végéig megszerezte a román támadót, Viorel Ganeát, aki legutóbb a török Bursasporban szerepelt. A Tottenham a másodosztályú Nottingham támadóját, Andy Reidet szeretné leigazolni. A Portsmouth a harmadosztályú Swansea védőjét, Richard Duffyt szemelte ki.

A Manchester United érdeklődik a PSV Eindhoven fiatal szélsője, Arjen Robben iránt. A Charlton az Ajax Amsterdam által szabadlistára tett finn védőt, Petri Pasanent szeretné kölcsönvenni.

A Rangers hamarosan megszerezheti a Dundee FC válogatott középpályását, Gavin Rae-t.

A francia bajnokságban kiesésre álló A Guingamp a másodosztály listavezetőjének, az Istresnek a középpályását, Harlington Sherenit szemelte ki. A Lille OSC megszerezte a West Hamnél a tartlékok között szereplő francia támadót, Youssef Sofiane-t.

A Perugia angol csatárát, Jay Bothroydot a Siena szeretné leigazolni. Az Ancona bejelentette, hogy megszerezte az argentin Independiente csatárát, Ernesto Faríast, ám a dél-amerikai klub cáfolta, hogy megkötötték volna az üzletet.