Vágólapra másolva!
A Leicester City kölcsönadta veterán támadóját, Brian Deane-t a másodosztályú West Ham Unitednek, míg a Middlesbrough védője, Alan Wright a Sheffield Unitedben kötött ki. A Manchester City a második vonalban szereplő Norwich City kapusát, Robert Greent szemelte ki.

A Liverpool két játékosa, a kapus Chris Kirkland és a hátvéd Jamie Carragher is meghosszabbította szerződését. Az Udinese új kontraktust kötött kapusával, Morgan de Sanctisszal.

A Barcelona állítólag szívesen kölcsönvenné a Tottenham portugál csatárát, Hélder Postigát. A nyár óta klub nélkül álló spanyol középpályás, Ivan de la Pena a hírek szerint a spanyol másodosztályú Rayo Vallecanóban köthet ki.

Az Inter új edzője, Alberto Zaccheroni szeretné megszerezni a Lazio középpályását, Giuliano Giannicheddát, aki az Udinesénél már dolgozott a keze alatt. A Juventus legújabb kiszemeltje a Strasbourg cseh focistája, David Kobylík.

A Real Zaragoza cseresorban "senyvedő" támadóját, Yordit a holland Vitesse szeretné megszerezni. A Mallorca a Barcelona fiatal támadóját, Sérgio Garciát szemelte ki a hamarosan távozó Samuel Eto'o pótlására.