Vágólapra másolva!
A Fulham francia középpályása, Sylvain Legwinski egy évvel meghosszabbította szerződését, amely így 2006-ig érvényes. A norvég Stabaek válogatott középpályását, Martin Andersent többek között a Rangers, a Dortmund és az Everton is figyeli.

Az AC Milan brazil focistája, Rivaldo a hírek szerint hazatérhet a Palmeirashoz. Az Internazionale új mestere, Alberto Zaccheroni az Empoli támadóját, Antonio di Natalét szeretné leigazolni.

A Galatasaray minden követ megmozgat annak érdekében, hogy megszerezze a Bayer Leverkusen török középpályását, Yildiray Bastürköt. A Paris Saint-Germain érdeklődik a Strasbourg szerb támadója, Daniel Ljuboja iránt.

A Stade Rennes a svéd Landskrona focistáját, Alexander Farnerudot szemelte ki. Az AS Roma argentin középhátvédje, Walter Samuel 2008-ig meghosszabbította szerződését a Farkasoknál.

Az RSC Anderlecht szerb csatára, Nenad Jestrovic is új kontraktust írt alá, amely 2007-ig érvényes. Az észt bajnok Flora Tallin norvég támadója, Tor Henning Hamre próbajátékra érkezett a francia Lille-hez.