Vágólapra másolva!
Értékes pontot hullajtott el a Real Madrid labdarúgócsapata a spanyol bajnokságban, mivel Carlos Queiroz világválogatottja csak 0-0-s döntetlenre volt képes az újonc Zaragoza ellen a Primera Division 9. fordulójának kedd késő esti nyitómérkőzésén.

A királyi gárda világsztárjai közül Beckham sérülés miatt nem léphetett pályára, a másik oldalon viszont ott volt a kezdőcsapatban a brazil Savio, aki korábban évekig a Real Madridot erősítette. Még egy érdekessége volt a zaragozai Real összeállításának: a védelem tengelyében helyett kapott az az argentin Milito, akit a nyáron éppen a madridiak akartak leigazolni, azonban az Independiente egykori csapatkapitánya megbukott a szerződéskötés előtti orvosi vizsgálaton.

Maga a mérkőzés aztán egyáltalán nem úgy alakult, ahogyan azt a látogatók eltervezték: a Zaragoza rendkívül fegyelmezett, szervezett, ugyanakkor kombinatív játékkal lepte meg nagynevű ellenfelét, és teljesen egyenrangú partnernek bizonyult.

Az összecsapás végül gólt nem, csak egy kiállítást hozott (a madridi védő, Pavon a 70. percben a második sárga lapját követően mehetett zuhanyozni), a döntetlennel pedig igazából egyik csapat sem lehet elégedett. A Madrid ezzel lépéshátrányba kerülhet közvetlen riválisaival - a Valenciával és a Deporral - szemben, míg a Zaragoza továbbra is a kiesőzóna közelében tartózkodik.

Primera Division, 9. forduló:
Zaragoza - Real Madrid 0-0