Vágólapra másolva!
Az RSC Anderlecht új szerződést kötött fiatal, mindössze 17 esztendős védőjével, Vincent Kompanyval. Az Olympique Marseille-nél cáfolták, hogy belga középhátvédjük, Daniel van Buyten a Manchester Uniteddel tárgyalna. Az AC Parma francia portása, Sebastien Frey kijelentette, hogy tudomása szerint a Chelsea és a Manchester United is érdeklődik iránt.

A Chelsea a hírek szerint még mindig nem tett le a Juventus középpályása, Edgar Davids megszerzéséről.

Az Aston Villánál nemrég szerződést bontó török középhátvéd, Alpay iránt a Hertha BSC, a Mönchengladbach és a Hamburg is érdeklődik. A Birmingham City a Chelsea dán szélsőjét, Jesper Grönjkaert szeretné megszerezni.

A Juventus a másodosztályú Atalanta 19 esztendős focistáját, Giampaolo Pazzinit tartja figyelemmel, akit az új Del Pierónak tartanak.

A Puskás Ferenc stadionban a magyar válogatott ellen két gólt szerző lengyel csatárt, Andrzej Niedzielant a PSV Eindhoven nézte ki magának. A VfB Stuttgart görög támadóját, Ioannisz Amanatidiszt az 1860 München szemelte ki.

A Werder Bremen meghosszabbította fiatal paraguayi csatára, Nelson Haedo-Valdez szerződését 2007-ig. Az FC Nantes a lengyel Legia Warszawa focistáját, Marek Saganowskit akarja leigazolni.