Vágólapra másolva!
Hétközi fordulót rendeznek a spanyol labdarúgó-bajnokságban, s a legérdekesebb mérkőzésnek a Celta Vigo valenciai vendégjátéka ígérkezik, de természetesen sokan kíváncsian várják a sérült Beckham nélküli Real Madrid zaragozai "kirándulását" is.

A 9. forduló programja

A Bajnokok Ligája-résztvevő "kelták" nagyon rosszul kezdték az idei szezont - nyolc találkozón mindössze kilenc pontot szereztek -, a hazaiak győzelme ennek ellenére nem vehető biztosra, hiszen szombaton vereséget szenvedtek a sikere után listavezetővé előlépett Deportivo La Corunától.

Rafael Benitez vezetőedző csapata tartani akarja a lépést legutóbbi legyőzőjével és a Real Madriddal, ezért számára csak a három pont megszerzése lehet elfogadható, míg a vendégeknek az élcsoporthoz való csatlakozás miatt lenne fontos a siker.

A Barcelona vasárnap Mallorcán nyert, feljött a hetedik helyre a tabellán, és a katalán drukkerek magabiztos sikerre számítanak a Murcia elleni hazai bajnokin.

A Depornak és a sérülés miatt hiányzó angol sztárja, David Beckham nélkül felálló királyi gárdának papíron nem okozhat gondot a Mallorca, illetve a Zaragoza legyőzése.

A kilencedik kör csütörtökön zárul az Atlético Madrid-Real Sociedad találkozóval, amelyen kiélezett csatára lehet számítani, mivel eddig mindkét gárda várakozásukon aluli teljesítményt nyújtott, bár a hétvégén a madridiak és a baszkok is nyerni tudtak.