Vágólapra másolva!
A Ferencváros együttese 2-0-ra verte a Haladást az Arany Ászok Liga 11. fordulójában. A Videoton pontot szerzett az utóbbi időben felfelé ívelő formát mutató Zalaegerszeg vendégeként, míg a Debrecen nagy csatában győzött a Győr ellen. Az Újpest és az MTK megosztozott a pontokon.

Labdarúgó Arany Ászok Liga, 11. forduló:
Ferencvárosi TC - Lombard FC Haladás 2-0 (0-0)
Üllői út, 4872 néző
vezette: Sápi
Ferencvárosi TC: Szűcs L. - Vukmir, Dragóner, Kiss - Bognár, Lipcsei, Zováth, Leandro - Rósa D. (Penksa a szünetben), Tököli (Sasu 79.), Gera
Lombard FC Haladás: Balogh - Kaj, Lőrinc, Seper, Farkas (Schimmer 79.) - Németh, Czeglédi (Szűcs M. 69.), Dubecz, Tóth - Kovács, Nagy S.
gól: Leandro (74.), Gera (85.)
sárga lap: Kovács (64. perc), Czeglédi (66.)

5. perc: Tököli cselezgetett a vendégek 16-osának jobb oldalán, majd lövésre szánta el magát, de labdája kevéssel elkerülte a kaput.

45. perc: Szűcs egy hazaadást követően nagyon gyengén rúgta ki a labdát, amit 17 méterről Kovács megpróbált kapura fejelni, ám kevéssel célt tévesztett.

46. perc: Gera szöktette Leandrót, aki a Haladás 5-ösének jobb sarkáról csúnyán mellé lőtt.

58. perc: Zováth egy kivágott labdát 30 méterről bombázott kapura, de Balogh vetődve hárított.

61-62. perc: Előbb Tököli beívelése után Leandro bravúros mozdulattal, ollózva lőtt kapura a 16-oson belülről, ám a kapus biztosan hárított. Később Gera került helyzetbe, de 7 méterről mellé lőtt.

74. perc: Leandro 17 méterről lőhetett, s labdája - amelybe úgy tünt Tököli még beleért - a kapu bal oldalába vágódott (1-0).

85. perc: Gera a vendég 16-oson belül egy csodálatos labdaátvételt követően 7 méterről a kifutó kapus mellett a hálóba gurított (2-0).

A kifejezetten alacsony színvonalú első félidőt követően a hazaiak hatalmas iramot diktáltak az egész második játékrészben. Az FTC ekkor már rengeteg helyzetet alakított ki, s ezekből kettőt értékesíteni is tudott, így megérdemelten nyerte meg a találkozót.