Vágólapra másolva!

"Bevallom, Brémában nem futballoztunk jól, nekem sem ment úgy a játék, ahogy szerettem volna, de szerencsére így is nyerni tudtunk. A meccs másnapján egyben megegyeztünk, a rossz játékkal elért siker mindig nagyon értékes, és a csapat egységét jelzi" - mondta Szabics a hét végi Werder-Stuttgart (1-3) meccsről, amelyen ő is betalált.

Sérüléséről a következőket nyilatkozta: "Nem sokat változott a helyzet, lehet, hogy karácsonyig is folyamatosan kezeltetnem kell. Annyiban azonban javult a térdem állapota, hogy edzeni már tudok injekció nélkül, a meccseken viszont egy-egy belenyilalló fájdalom miatt kérek az adott meccs előtt tűszúrást. Viszont az orvosok szerint is már csak feleakkora dózisra van szükség, mint korábban."

A Panathiniakosz elleni szerdai fellépés előtt a magyar válogatott csatár kijelentette: "Győzni kell, ha tovább akarunk jutni a csoportból. Ezzel mindannyian tisztában vagyunk, ráadásul a városban, sőt az egész tartományban hatalmas a várakozás a meccs előtt. A Manchester United elleni győzelem után pedig szinte természetes, hogy a szurkolóink is győzelemre készülnek. Ugyanakkor tudjuk, nem lesz könnyű mérkőzés, viszont ha az elmúlt hetek produkcióit megismételjük, ismét örömünnep lehet Stuttgartban."

Bánki József