Vágólapra másolva!
A Chelsea ugyan csak gól nélküli döntetlenre volt képes a Birmingham City otthonában, Claudio Ranieri együttese nyolc forduló után, jobb gólkülönbségének köszönhetően, mégis átvette a vezetést az angol labdarúgó Premiershipben.

Premiership, elhalasztott mérkőzés, 3. forduló
Birmingham City - Chelsea 0-0

Izgalmas, színvonalas mérkőzést játszott egymással a Birmingham City és a Chelsea labdarúgócsapata a Premiership harmadik fordulójának október 14-ére halasztott mérkőzésén. A találkozó mindkét félideje kiegyenlített játékot hozott, a legnagyobb helyzetetek Jimmy Floyd Hasselbaink és Stan Lazaridis hagyta ki.

A Chelsea mestere, Claudio Ranieri elégedett volt csapata teljesítményével, amely a gól nélküli döntetlen ellenére, jobb gólkülönbségének köszönhetően a tabella élére ugrott.

"Nagyon elégedett vagyok a mutatott játékkal. A Birmingham remekül futballozott, de mi is felvettük velük a versenyt. A második félidő fantasztikus volt, sajnos nem tudtunk mit kezdeni az ellenfél védekezésével. Kilenc emberük állandóan a saját térfelén tartózkodott, gyakorlatilag Dugarry maradt egyedül elöl. Tizenkilenc szöglelet rúgtunk, mégsem szereztünk gólt" - értékelt Ranieri.