Vágólapra másolva!
A Newcastle United a Dinamo Kijev két focistáját, Anatolij Timoscsukot és Andrij Huszint figyeli. A Leeds ausztrál csatára, Mark Viduka iránt a Blackburn Rovers és az AC Milan is érdeklődik.

Az Internazionale a hírek szerint kölcsönadná uruguayi támadóját, Álvaro Recobát a Laziónak. Az AS Roma állítólag Marco Delvecchiót ajánlotta fel az AC Milannak a fiatal támadóért, Marco Borriellóért cserébe.

A Real Madrid hajlandó új szerződést ajánlani középpályásának, Gutinak, amely alapján a futballista fizetése kis híján a duplájára nőne. A királyi gárda egyes lapértesülések szerint a Juventus kapusát, Gianluigi Buffont szemelte ki.

A Juventus eközben a Lazio válogatott jobbhátvédjét, Massimo Oddót tartja figyelemmel. A román támadó, Viorel Moldovan visszatért az FC Nantes-hoz azok után, hogy a nyáron nem hosszabbították meg a szerződését.

A Bayern München fiatal középpályása, Sebastian Schweinsteiger visszautasította a klub ajánlatát a szerződéshosszabbításra, a bajorok másik ifjú tehetsége, Christian Lell viszont 2007-ig aláírt a müncheniekhez.

Az izlandi Grindavík válogatott focistája, Olafur Orn Bjarnason ugyan próbajátékon szerepelt az angol másodosztályú Stoke Citynél, de végül mégis a norvég Brann Bergen ajánlatát fogadta el.

A Stade Rennes svájci támadója, Alexandre Frei legszívesebben visszatérne hazájába, mivel a Rennes-nél kevés játéklehetőséget kap.