Vágólapra másolva!
A NAC Breda labdarúgója, Fehér Csaba nem lát a méregtől. Nem elég, hogy bokasérülése mikatt kénytelen kihagyni a magyar válogatott lengyelek elleni fontos Eb-selejtezőjét, hollandiai klubjának vezetői azonnal vissza is rendelték, így a Puskás-stadion nézőteréről sem szurkolhat társainak.

"Hihetetlenül bosszús vagyok, hiszen rémálmaimban sem szerepelt, hogy még a lelátóról sem szoríthatok a fiúknak" - kezdte Fehér Csaba. "A NAC Breda vezetői ugyanis, amint meghallották, hogy nem javult a sérülésem, azonnal visszarendeltek Hollandiába. Szeretnék, ha a Newcastle elleni UEFA-kupa-visszavágón pályára lépnék, ám hiába jeleztem, hogy addigra sajnos nem épülök fel, a bredai elöljárók hajthatatlanok voltak. Pedig éppen a Newcastle elleni angliai mérkőzésen sérült meg a bokám, s az orvosok szerint akkor is kár volt beinjekciózva tovább vállalni a játékot."

"Talán érthető, hogy most nagyon elkeseredtem, és mivel a Hollandiában nem fogható m1 adja a lengyelek elleni meccset, Babos Gabival és Pető Tomival nem tehetünk mást, mint hogy az internet segítségével követjük az eseményeket, és természetesen szurkolunk a fiúknak."