Vágólapra másolva!
A nyugat.hu információi szerint Bíró Péter klubtulajdonos hétfőn délután megegyezett Bozsik Péterrel, így a korábban a Vasasnál és a ZTE-nél dolgozó szakember lett a Lombard FC Haladás szakmai igazgatója.

A tárgyalás után Gelei Károly ügyvezető igazgató a nyugat.hu-nak számolt be a részletekről: "Détári Lajos távozása után abban maradtunk Gujdár Sándorral, hogy a nehéz helyzetben ő veszi át a csapat irányítását, és öt meccs elteltével értékeljük a helyzetet. Gujdár Sándor teljesítményével elégedett volt a szakmai stáb, éppen ezért a szakember a későbbiekben visszatér eredeti beosztásába, azaz pályaedző lesz."

Az ügyvezető hangsúlyozta: a ZTE elleni mérkőzést követően megtörtént az említett értékelés, és a szakmai vezetés a tulajdonos egyetértésével arra a megállapításra jutott, hogy új vezetőedzőt bíz meg a folytatásra. "Bozsik Péterre esett a választásunk, hiszen valamennyien tisztában vagyunk a szakember eredményeivel, teljesítményével, hiszen mind Zalaegerszegen, mind pedig a Vasasnál is nagyszerűen dolgozott."

Hétfőn délután ült tárgyalóasztalhoz Bíró Péter és Bozsik Péter, a tulajdonos pedig vázolta elvárásait. "Bozsik Péternek nem kellett bemutatni a Lombard FC Haladást, így gyorsan megállapodtak a közös folytatásról. Egyelőre korai új igazolásokról beszélni, az előttünk álló őszi szezonban Bozsik Péter felméri a csapat erejét, és ha hiányosságot észlel bármelyik poszton, úgy azt tolmácsolja majd a tulajdonos felé" - tette hozzá Gelei Károly.