Vágólapra másolva!
A Real Madrid profi szerződést ajánlott fiatal középpályásának, Antonió Núneznek.  Hannover cseh középpályása, Jan Simák pszichológiai problémái miatt pihenőre kényszerült.

A Barcelona holland balhátvédje, Giovanni van Bronckhorst kijelentette, hogy kölcsönszerződése lejártával sem szeretne visszatérni az Arsenalhoz.

A Newcastle United mestere, Bobby Robson szeretné a Szarkákhoz csábítani a Barca holland támadóját, Patrick Kluivertet. A Paris Saint-Germain vezetősége cáfolta, hogy bejelentkezett a Manchester Unitednél a tartalékok közé kerülő kapusért, Fabien Barthezért.

A MU eközben állítólag még mindig nem tett le arról, hogy januárban leigazolja a másodosztályú West Ham United csatárát, Jermaine Defoe-t. A Liverpool a téli átigazolási időszakban az Auxerre középhátvédjét, Jean-Alain Boumsongot akarja leigazolni.

Az angol harmadik vonalban szereplő Sheffield Wednesday bejelentkezett a Leeds United ausztrál cserekapusáért, Danny Milosevicért. A VfB Stuttgart belorusz középpályása, Alekszander Hleb iránt az AC Milan és a Manchester United is érdeklődik.

A Juventus állítólag az Udinese két focistáját, a dán Per Kroldrupot és az olasz Giampiero Pinzit figyeli. A Chelsea izlandi támadóját, Eidur Gudjohnsent a Middlesbrough és a Manchester City is szeretné megszerezni.

A Manchester United fiatal középpályása, Darren Fletcher hamarosan új szerződést írhat alá.