Vágólapra másolva!
A hét végén az utolsó két topliga (a spanyol és az olasz pontvadászat) is megkezdődött, ráadásul a hét közben nemzetközi kupafordulót is rendeztek, vagyis tovább nőtt a választási lehetőség. Az álomcsapatban az olaszok és a brazilok képviselik magukat két labdarúgóval, a többi futballista különböző nemzetiségű.
Ivica Kralj (szerb, Partizan Beograd): A Bajnokok Ligája selejtezőjének egyik legnagyobb meglepetését a Partizan Beograd okozta azzal, hogy kiverte a Newcastle Unitedet. A szerbek az idegenbeli 1-0-s győzelem után tizenegyesekkel diadalmaskodtak, és ehhez nagyon kellett, hogy kapusuk, Kralj két büntetőt is megfogjon.
Aimo Diana (olasz, Sampdoria): A patinás genovai együttes ugyan újoncként szerepel a Serie A-ban, de a nyáron alaposan megerősítette játékoskeretét, így nem számít kiesőjelöltnek. Mindezt az első fordulóban is bebizonyította, amikor a Reggina ellen kétgólos hátrányból állt fel. Az egyenlítő találatot a jobbhátvéd Diana szerezte, akit a Parmától igazoltak a nyáron.Philip Cocu (holland, FC Barcelona): A katalánok mestere, Frank Rijkaard váratlan húzásra szánta el magát, amikor az alaphelyzetben középpályás Cocut a védelem tengelyébe vezényelte, de a húzás bejött: az Athletic Bilbao ellen Cocu remekül fogta össze a hátsó alakzatot, ráadásul ő fejezte a győztes gólt is.Marco Materazzi (olasz, Internazionale): A milánóiak alaposan megszenvedtek a Serie A első fordulójában a Modena ellen, de végül sikerült begyűjteniük a három pontot. A második találatot a középhátvéd Materazzi érte el egy bődületes szabadrúgásból, de a védőre végig nem lehetett panasz, hiszen kiválóan látta el feladatát.Pierre Ndlend Womé (kameruni, RCD Espanyol): A barcelonai klub alaposan kicserélte a keretét a nyáron, és az első fordulóban több új szerzemény is pályára lépett a Real Sociedad ellen, de a legjobb teljesítményt a kameruni balhátvéd, Womé nyújtotta. Ő szerzett vezetést a hazaiaknak, de végig kiválón futballozott, és kiemelkedett a mezőnyből.
Habib Bamogo (francia, SC Montpellier): A Paris Saint-Germian elleni mérkőzések mindig különleges alkalomnak számítanak a kiscsapatok számára Franciaországban, és a Montpellier is alaposan összekapta magát a fővárosiak ellen. A 3-2-es győzelemhez elsősorban a jobb oldali középpályás, Bamogo járult hozzá a maga két találatával.David Beckham (angol, Real Madrid): A királyi gárda legújabb "galaktikusára" egyelőre nem lehet panasz, hiszen az angol középpályás mindkét hazai mérkőzésén gólt ért el. Beckham előbb a Mallorca elleni Szuperkupa-döntő visszavágóján talált be, majd a Betis elleni bajnokin is eredményes volt - ez utóbbihoz mindössze másfél percre volt szüksége.Alex (brazil, Cruzeiro): A maratoni brazil pontvadászat legújabb listavezetője a Cruzeiro együttese, amely a Guarani elleni győzelemnek köszönhetően állt az élre. A meccs főhőse Alex volt, aki mesterhármast ért el, és az egykoron a brazil futball legnagyobb reménységének tartott középpályás szép lassan ismét kezdi visszaküzdeni magát a válogatottba.César (brazil, Lazio): A rómaiak tavaly nyáron még balhátvédként igazolták a Sao Caetanótól Césart, aki manapság már egy sorral feljebb, a középpálya bal oldalán szerepel, mégpedig nem is rosszul. A Benfica elleni BL-selejtezőn ő szerezte a csapat győztes találatát, majd a hét végi, Lecce elleni bajnokin is kiválóan futballozott.
Eldar Hadzihmemedovic (norvég, Lyn): Nemzetközi kupameccsen gólt szerezni mindig nagy dicsőségnek számít, különösen egy mindössze 18 esztendős futballista számára, aki korábban még sohasem volt eredményes a felnőttek között, de a bosnyák származású csatár nem elégedett meg ennyivel: a feröeri NSÍ Runavík elleni UEFA-kupa találkozón egymaga hat (!) gólt ért el.Mihail Aszvetija (grúz, Lokomotiv Moszkva): Az orosz bajnokcsapatnak az ukrán Sahtar Doneckkel kellett megküzdenie a Bajnokok Ligájába jutásért, és az első mérkőzése elszenvedett 2-0-s vereség után hazai pályán 3-1-es győzelmet aratott, amivel tovább is jutott. A mérkőzés hőse a szezon közben igazolt grúz támadó, Aszvetija volt, aki két gólt ért el, majd kiharcolt egy tizenegyest. A focista ráadásul a hét végi bajnokin is eredményes volt.

Az egeret a figurák fölé helyezve olvashat a hét legjobbjairól.