Vágólapra másolva!
A Manchester United középpályása, Juan Sebastian Verón nyilvánosságra hozta, hogy nemrég Alex Ferguson, a klub menedzsere a csapat öltözőjében egy műanyag palackkal majdnem fejen találta.

Az argentin válogatott játékos szerint egészen különös hangulata van az Old Trafford öltözéjének, egészen más, mint a Lazióénak. "Gyakran repülnek palackok az öltözőben" - mondta a 28 éves játékmester a Mirrornak. "Egyszer el kellett hajolnom az egyik elől. Ferguson nem szándékosan csinálja ezt, nem akar senkit sem eltalálni, mégis dobálózik."

"Néha nagyon zárkózott, míg máskor közelről az arcodba kiabál, ilyenkor szokott különféle tárgyakat dobálgatni. Ilyenkor elveszíti a nyugalmát. Nem bánom, hogy ilyen, mert ez talán arra késztet, hogy mindent beleadjak" - tette hozzá Verón.

Februárban volt már Fergusonnak egy rossz "lövése": a tréner akkor úgy vélte, hogy az Arsenal elleni FA-kupa-negyeddöntőben a Manchester - az azóta már a Real Madridhoz szerződött - David Beckham hibája miatt esett ki. Fergie ezért a meccs után mérgében dühösen belerúgott egy gazdátlan futballcipőbe, ami pont fejen találta a klasszist. A vérző homlokú Beckham ezután leköpte edzőjét, aki ezt érthetően zokon vette. A csetepatét csak az öltözőben tartózkodó többi játékos akadályozta meg.