Vágólapra másolva!
Egy lépéssel távolabb került a spanyol bajnoki címtől a Real Madrid, miután a királyi gárda hazai pályán csak egy-egyes döntetlent ért el a BL-selejtezőt érő negyedik helyért küzdő Celta Vigo ellen.

A vendég vigóiak egyáltalán nem kezdtek megilletődötten az összes sztárjukat felvonultató madridiak ellen, és jól szervezett védekezésükkel csírájában fojtották el a Real próbálkozásait. Megbízható teljesítményüket aztán azzal tetézték, hogy első valamirevaló akciójukat követően, a veterán csapatkapitány, Mosztovoj tanítani való fejesével megszerezték a vezetést.

Ezt követően a Vicente del Bosque tanítványai valósággal lecövekeltek a vendégtérfélen, de a szünetig nem sikerült egyenlíteniük. A pihenőt követőn Morientest is harcba dobta a madridiak trénere, azonban az egyenlítő gól Raúl nevéhez fűződött, aki Mosztovojhoz hasonlóan remek fejessel talált be.

Az egalizálást követően mindent megpróbált a Madrid, azonban a hosszabbítással együtt csaknem 95 perces játékidő alatt nem sikerült újabb találatot elérniük Figóéknak, így lépéshátrányba kerültek a Real Sociedaddal szemben a bajnoki címért folytatott küzdelemben.

Primera Division, 36. forduló:
Real Madrid - Celta Vigo 1-1 (0-1)
gól:
Raúl (70.), ill. Mosztovoj (34.)