Vágólapra másolva!
 

"Az FTC Rt. megköveti a Debrecen valamennyi labdarúgóját, vezetőjét, különös tekintettel Szentes Lázárt, és mindazokat a játékosokat, akik fizikai bántalmazást szenvedtek az Üllői úton lejátszott Ferencváros-Debrecen bajnoki mérkőzést követően.

Szeretnénk, ha valamennyien tudnák, hogy a Ferencváros vezetői, játékosai, és valamennyi jó érzésű szurkolója sportbaráti szeretettel fogadta Önöket, akik egy sporteseményre érkeztek, és semmi mást nem tettek, mint ami a dolguk. Önök sportemberhez méltóan viselkedtek és a pályán nemes ellenfélnek bizonyultak, ezért pedig minden elismerést megérdemelnek.

Az FTC Rt. bocsánatukat kéri amiatt, hogy a mérkőzés lefújását követően magukról megfeledkezett emberek veszélyeztették az Önök testi épségét. Tudniuk kell, hogy akik játékosokra támadtak, bántalmazták a mérkőzésen pályára lépett labdarúgókat, a cserejátékosokat, illetve Szentes Lázár vezetőedzőt, azoknak semmi közük a Ferencvároshoz, semmi közük egy 27 bajnoki címet nyert klub hagyományaihoz.

Biztosak vagyunk abban, hogy Önök is tisztában vannak azzal, hogy valamennyi ferencvárosi játékos, vezető, és valódi szurkoló elítéli a történteket, attól elhatárolódik, ugyanakkor reméli, hogy Önök elfogadják sportemberi kéznyújtásunkat!"