Vágólapra másolva!
A Chelsea nyilvánosságra hozta, hogy nem hosszabbítja meg középpályása, Jody Morris szerződését, aki így ingyen távozhat, viszont azt is bejelentették, hogy a klub kiszemeltjei között van a Blackburn játékosa, David Dunn. A Blackburn 1,5 millió fontot ajánlott a skót Rangersnek az olasz védőért, Lorenzo Amorusóért.

Teddy Sheringham menedzsere cáfolta, hogy védence felvette volna a kapcsolatot a Premiershipbe frissen feljutott Wolverhampton Wanderersszel.

Az Aston Villa viszont tárgyal a Sunderlanddal a dán kapusról, Thomas Sörensenről. A brazil Palmeiras a hivatalosan a Real Madrid játékosának számító, ám a Grémióban kölcsönben szereplő Rodrigo Fabrit akarja megszerezni.

A Málaga uruguayi támadója, Darío Silva bejelentette, hogy a szezon végén távozik a klubtól. Az 1860 Münhen bejelentkezett a Sparta Prahában futballozó Karel Poborskyért.

A francia bajnok Olympique Lyon két kiszemeltje a következő szezonra az Ajax tunéziai védője, Hatem Trabelszi, illetve az orosz Zenit Szankt-Petyerszburg támadója, Alekszander Kerzsakov.

A Celta Vigo a Benfica portugál válogatott középpályását, Tiagót tartja figyelemmel. A Bolton Wanderers Jannakopulosz után egy másik görög játékost, az AEK Athén középhátvédjét, Mihalisz Kapsziszt is kinézte magának.