Vágólapra másolva!
Beindultak a portugál labdarúgók piaca is, a legfrissebb információk szerint Az Internazionale állítólag szívesen elcserélné portugál szélsőjét, Sérgio Conceicaót az FC Portóval Decóra, míg a Bosavista kapusa, Ricardo a nyáron vagy a Benficát vagy az Arsenalt választja.

A Middlesbrough válogatott védőjét, Gareth Southgate-et a hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is megkörnyékezte. A Liverpool immár nem érdeklődik a Bastia fiatal középpályása, Mickael Essien iránt, aki így az Evertonba igazolhat.

Az Aston Villa ecuadori védőjét, Ulyses de la Cruzt a Middlesbrough és a Rangers is megkereste. A belga RC Genk csapatkapitánya, az ausztrál Josip Skoko az Aston Villától és a Leeds Unitedtől is ajánlatot kapott. A Real Madridot ezúttal az Arsenal védőjével, Sol Campbellel hozták kapcsolatba.

A Celtic svéd gólvágóját, Henrik Larssont két spanyol együttes, a Mallorca és a Málaga is kiszemelte, a Rangers pedig a brazil Jardelt szeretné megszerezni a legújabb pletykák szerint. A Bolton Wanderers megszerezte a görög válogatott Sztilianosz Jannakopuloszt az Olympiakosztól, a középpályás hároméves szerződést kötött az angolokkal.

Az Internazionale állítólag szívesen elcserélné portugál szélsőjét, Sérgio Conceicaót az FC Portóval Decóra. A Boavista portugál válogatott portása, Ricardo saját elmondása szerint a nyáron vagy a Benficába, vagy az Arsenalba szerződik.

A Newcastle United bejelentkezett Kovács Péter csapattársáért, a norvég Tromsöben futballozó Morten Garmst Pedersenért. A VfL Wolfsburg leigazolta a bosnyák válogatott Mirko Hrgovicot a Siroki Brijegből, a Hansa Rostock pedig a nigériai GabrielMelkamot szerződtette a másodosztályú Karlsruher SC-től. A francia Guingamp támadója, Stéphane Carnot két évvel meghoszabbította szerződését az egyesületnél.