Vágólapra másolva!
Az angol élvonalban feljutott Portsmouth bejelentkezett a Manchester City izraeli középpályásért, Eyal Berkowitzért. A hírek szerint a Chelsea megfelelő ajánlat esetén hajlandó lenne megválni francia középpályásától, Emmanuel Petittől.

A Leeds ausztrál középpályása, Harry Kewell iránt Spanyolországból, Olaszországból és Franciaországból is érdeklődnek. A Newcastle mestere, Bobby Robson elárulta, hogy szívesen leigazolná a Barcelona középpályását, Thiago Mottát, illetve a Real Sociedad balszélsőjét, Javier de Pedrót.

A skót Rangers felbontotta holland védőjének, Bent Kontermannak a szerződését, aki minden bizonnyal visszatér Hollandiába. A Fenerbahce állítólag ajánlatot tett a Laziónak a holland középhátvédért, Jaap Stamért.

A Roma legújabb kiszemeltje a brazil Sao Paulo szélsője, Ricardinho. Az Atlético Madrid csatára, Fernando Torres kijelentette: hogy ha ez eladása megmentené a spanyol klubot, akkor hajlandó lenne távozni.

A spanyol lapok szerint egyre nagyobb a valószínűsége, hogy a Málaga holland középpályása, Kiki Musampa a nyáron a Sevillába igazol. A Porto új szerződést ajánlott az UEFA-kupa döntőjében is gólt szerző Dmitrij Alenyicsevnek.